カテゴリ: └ Cheese( 42 )

September 21, 2017 山羊のチーズ Goat Cheese

外皮を赤ワインで洗った山羊のウォッシュチーズ、スペインのチーズです。
ケソデムルシアアルビーノという名前のなんだか臭そう、でもとてもふっくらとした味。
美味しい。

The goat cheese washed by red wine, which is one of the representative
Spanish cheeses called Queso de Murcia al Vino. It seems smelly but not
it tastes rich and smooth. I like it!
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by miwakodastudio | 2017-09-21 07:00 |  └ Cheese

September 20, 2017 熟成チーズ Aging Cheese

これからのチーズはミルクの香りが高い熟成タイプのチーズが楽しめます。
英語でAging Cheeseと言っていいのか、不明だけれど、チーズも人間も
熟成期間が長い方が魅力的?

We will be able to enjoy aging cheeses containing a lot of milk taste
from this season. I guess both human and cheese are rather attractive
after the certain aging period. Maybe.

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by miwakodastudio | 2017-09-20 07:00 |  └ Cheese

August 6, 2017 ブリアサバラン Brilliat Savarin

カロリーが高いものは総じて、リッチな味わいで、美味しい・・・。ブリアサバラン、
フランスの美食家にちなんでつけらた名前のチーズ。本当に美味しい。
メープルシロップをかけるとスウィーツのよう。

Her is the cheese called Brilliat Savarin named after a gourmet in France.
This cheese is really tasty. When putting maple syrup on the top of the cheese,
it becomes a real sweet.

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by miwakodastudio | 2017-08-06 07:00 |  └ Cheese

August 5, 2017 ミント Mint 

『また?』と家族に言われてしまいました。ハーブを使った料理ばかり、最近はチーズも
ミントのチーズとハーブづくしです。 

“Not attain?” as family told me, I use herb every meal. In addition,
I tend to choose a cheese with herb. Here is the cheese with mint.

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by miwakodastudio | 2017-08-05 07:26 |  └ Cheese

July 31, 2017 チーズおろし Cheese Grater

食事が一味足りない時は、塩味のあるチーズをすりおろすと魔法にかかったように
美味しくなります。昨日のジェノベーゼご飯もそうでしたr。

When you feel to have an additional taste, grated cheese plays an important role as
Genovese rice .(see yesterday’s blog)

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by miwakodastudio | 2017-07-31 07:00 |  └ Cheese

July 13, 2017 オメガナイフ Omega Knife

チーズの種類にあったナイフで切るのが一番だけれど、オメガナイフは万能です。
これさえあれば、硬いチーズから柔らかいチーズまで何でも切れる万能のナイフです。
 
It might be better to have a variety cheese knives for each type of cheese.
However, the knife called Omega Knife can cut any kinds of cheeses such as
hard or soft type. This is the one for all-purpose.

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by miwakodastudio | 2017-07-13 07:00 |  └ Cheese

July 6, 2017 ハーブのはいったチーズ Cheese with Herb  

緑のチーズは、セージの入ったチーズ。イギリスのチーズです。別件ですが、スタジオで
ハーブガーデン作りはじめました。

Here is the cheese with sage from England. I also has just started to make
Herb Garden at Studio.

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by miwakodastudio | 2017-07-06 07:00 |  └ Cheese

May 16, 2017 フロマージュマキ Fromage Maquis

春になるとハーブの香りが楽しい。チーズにもたくさんのハーブがのっかったフロマージュマキというチーズ。
週末のチーズにどうですか。

When spring comes, we can enjoy a variety of herb fragrances. Not only seeing,
but also we can enjoy the tastes with cheese called Fromage Maquis.
How about the cheese fro your weekend?

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by miwakodastudio | 2017-05-16 07:00 |  └ Cheese

April 26, 2017 春のチーズ マルツォリーノ Spring Cheese MARZOLINO

冬が終わり、野焼きをしたあとに新しく生える、若くやわらかな草を食んだ羊のミルクを
食べてできた春のチーズ、ペコリーノチーズ。美味しいね。 

After winter was gone, the cheese was created by the goat milk that was produced
based on fresh soft glasses. Spring pecorino is very tasty.

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by miwakodastudio | 2017-04-26 07:00 |  └ Cheese

April 14, 2017 フレッシュチーズ Fresh Cheese Herb in Cheese 

ルフレというフランスのフレッシュチーズ。山羊のミルクでできたやさしい味のチーズ。
少し物足りない時は、メープルシロップを加えて、デザート風に食べます。

Here is the cheese called LE FRAIS from France, which was made from goat milk.
The taste is very mild, so if you would like to have something more, I would
recommend putting maple syrup there. Like sweets.

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by miwakodastudio | 2017-04-14 07:00 |  └ Cheese