カテゴリ: └ Cheese( 37 )

July 13, 2017 オメガナイフ Omega Knife

チーズの種類にあったナイフで切るのが一番だけれど、オメガナイフは万能です。
これさえあれば、硬いチーズから柔らかいチーズまで何でも切れる万能のナイフです。
 
It might be better to have a variety cheese knives for each type of cheese.
However, the knife called Omega Knife can cut any kinds of cheeses such as
hard or soft type. This is the one for all-purpose.

a0307186_7115479.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-07-13 07:00 |  └ Cheese

July 6, 2017 ハーブのはいったチーズ Cheese with Herb  

緑のチーズは、セージの入ったチーズ。イギリスのチーズです。別件ですが、スタジオで
ハーブガーデン作りはじめました。

Here is the cheese with sage from England. I also has just started to make
Herb Garden at Studio.

a0307186_7272360.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-07-06 07:00 |  └ Cheese

May 16, 2017 フロマージュマキ Fromage Maquis

春になるとハーブの香りが楽しい。チーズにもたくさんのハーブがのっかったフロマージュマキというチーズ。
週末のチーズにどうですか。

When spring comes, we can enjoy a variety of herb fragrances. Not only seeing,
but also we can enjoy the tastes with cheese called Fromage Maquis.
How about the cheese fro your weekend?

a0307186_7294792.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-05-16 07:00 |  └ Cheese

April 26, 2017 春のチーズ マルツォリーノ Spring Cheese MARZOLINO

冬が終わり、野焼きをしたあとに新しく生える、若くやわらかな草を食んだ羊のミルクを
食べてできた春のチーズ、ペコリーノチーズ。美味しいね。 

After winter was gone, the cheese was created by the goat milk that was produced
based on fresh soft glasses. Spring pecorino is very tasty.

a0307186_20315196.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-04-26 07:00 |  └ Cheese

April 14, 2017 フレッシュチーズ Fresh Cheese Herb in Cheese 

ルフレというフランスのフレッシュチーズ。山羊のミルクでできたやさしい味のチーズ。
少し物足りない時は、メープルシロップを加えて、デザート風に食べます。

Here is the cheese called LE FRAIS from France, which was made from goat milk.
The taste is very mild, so if you would like to have something more, I would
recommend putting maple syrup there. Like sweets.

a0307186_1993853.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-04-14 07:00 |  └ Cheese

March 28, 2017 春のチーズ Cheese in Spring

春には春が楽しめるチーズが登場してきます。桜の葉っぱに包まれたイタリアの
チーズもその一つ。ラロッサと言います。春の香りを楽しみながら、ロゼワインといかがですか。 

There are spring cheeses that you can enjoy spring. The cheese called LA ROSSA
from Italy is one of them. Cherry blossom leaves surround it. How about enjoying
the spring fragrance with a glass of rose wine?

a0307186_832956.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-03-28 07:00 |  └ Cheese

February 25, 2017 ブルーチーズとメーブルシロップ Blue Cheese & Maple Syrup  

ブルーチーズとメープルシロップの組み合わせ。最近はまっています。
メイプルのマジックはすごい、チーズがデザートに、チーズ嫌いにお勧めしたいです!

The marriage between blue cheese and maple syrup is awesome,
which I really want to recommend to the people who don’t like blue cheese.
Blue cheese becomes a desert by the magic of maple syrup!

a0307186_21591596.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-02-25 07:00 |  └ Cheese

February 24, 2017 チーズ嫌いに If you don’t like cheese

アルスア ウジョア(ARZUAULLOA)というスペインのチーズ。むっちりと柔らかな中身、
表面はスムーズな生地で、バニラクリームの味わいです。チーズが苦手な人に
お勧めしたいです。白ワインや季節のフルーツと合わせていただきます。 

If you don’t like cheese, I would like to recommend the Spain cheese called
ARZUAULLOA. It is plump inside with smooth surface. Its taste is like vanilla cream.
I also recommend eating it with white wine and/or seasonal fruit.

a0307186_2232508.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-02-24 07:00 |  └ Cheese

February 22, 2017 冬のチーズ Cheese in Winter

冬のチーズは、ミルクの風合いがたっぷりのハードなチーズが美味しいです。
ヘイゼルナッツなどの複雑な香りもします。毎晩の楽しみです。
 
Hard kinds of cheeses are very tasty in winter, which include
rich milk and nuts notes. Happy to eat every night.

a0307186_82680.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-02-22 07:00 |  └ Cheese

December 12, 2016 イギリスのチーズ Cheese in England

イギリスは、チーズの種類が多くて美味しいと思います。左側のクラッカーは、M&Sというブランドの
玉ねぎとポピーシードが入ったクリスピーチーズクラッカー。今夜のチーズとワインと一緒に。

I think that crackers in England are a lot of choices and very tasty. The left-hand cracker is
one of the products from M&S called Crispy Cheese Crackers with onion & cheese.
This is with wine and cheese for tonight.

a0307186_645861.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2016-12-12 07:00 |  └ Cheese