カテゴリ: └ Cheese( 46 )

January 21, 2018 冬のチーズ Cheese in Winter

冬に出てくるモミの木で熟成されたチーズ。冬の味を楽しみます。

The cheese is available in this season, which was fermented on fire tree.
I enjoy the taste of winter.
a0307186_09171235.jpg

a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-01-21 07:00 |  └ Cheese

January 21, 2018 冬のチーズ Cheese in Winter

冬に出てくるモミの木で熟成されたチーズ。冬の味を楽しみます。

The cheese is available in this season, which was fermented on fire tree.
I enjoy the taste of winter.
a0307186_09171235.jpg

a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-01-21 07:00 |  └ Cheese

December 2, 2017 美味しいチーズ Delicious Cheese

美味しいチーズ見つけました! アイリッシュクリームの味がするアイルランドのチーズです。

I found a new delicious cheese from Ireland, which tastes like Irish cream!
a0307186_06222486.jpg








a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2017-12-02 07:00 |  └ Cheese

November 28, 2017 チーズの盛り合わせ Cheer plates

山のチーズ。今頃とても食べごろです。

Mountain cheeses ripe enough for eating.
a0307186_04275096.jpg
a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2017-11-28 07:00 |  └ Cheese

September 21, 2017 山羊のチーズ Goat Cheese

外皮を赤ワインで洗った山羊のウォッシュチーズ、スペインのチーズです。
ケソデムルシアアルビーノという名前のなんだか臭そう、でもとてもふっくらとした味。
美味しい。

The goat cheese washed by red wine, which is one of the representative
Spanish cheeses called Queso de Murcia al Vino. It seems smelly but not
it tastes rich and smooth. I like it!
a0307186_07355169.jpg
a0307186_222431.jpg



by miwakodastudio | 2017-09-21 07:00 |  └ Cheese

September 20, 2017 熟成チーズ Aging Cheese

これからのチーズはミルクの香りが高い熟成タイプのチーズが楽しめます。
英語でAging Cheeseと言っていいのか、不明だけれど、チーズも人間も
熟成期間が長い方が魅力的?

We will be able to enjoy aging cheeses containing a lot of milk taste
from this season. I guess both human and cheese are rather attractive
after the certain aging period. Maybe.

a0307186_15193265.jpg
a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2017-09-20 07:00 |  └ Cheese

August 6, 2017 ブリアサバラン Brilliat Savarin

カロリーが高いものは総じて、リッチな味わいで、美味しい・・・。ブリアサバラン、
フランスの美食家にちなんでつけらた名前のチーズ。本当に美味しい。
メープルシロップをかけるとスウィーツのよう。

Her is the cheese called Brilliat Savarin named after a gourmet in France.
This cheese is really tasty. When putting maple syrup on the top of the cheese,
it becomes a real sweet.

a0307186_21544159.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-08-06 07:00 |  └ Cheese

August 5, 2017 ミント Mint 

『また?』と家族に言われてしまいました。ハーブを使った料理ばかり、最近はチーズも
ミントのチーズとハーブづくしです。 

“Not attain?” as family told me, I use herb every meal. In addition,
I tend to choose a cheese with herb. Here is the cheese with mint.

a0307186_7273985.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-08-05 07:26 |  └ Cheese

July 31, 2017 チーズおろし Cheese Grater

食事が一味足りない時は、塩味のあるチーズをすりおろすと魔法にかかったように
美味しくなります。昨日のジェノベーゼご飯もそうでしたr。

When you feel to have an additional taste, grated cheese plays an important role as
Genovese rice .(see yesterday’s blog)

a0307186_22593696.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-07-31 07:00 |  └ Cheese

July 13, 2017 オメガナイフ Omega Knife

チーズの種類にあったナイフで切るのが一番だけれど、オメガナイフは万能です。
これさえあれば、硬いチーズから柔らかいチーズまで何でも切れる万能のナイフです。
 
It might be better to have a variety cheese knives for each type of cheese.
However, the knife called Omega Knife can cut any kinds of cheeses such as
hard or soft type. This is the one for all-purpose.

a0307186_7115479.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-07-13 07:00 |  └ Cheese