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February 28, 2014 Lesson in February Advanced Class 『ファーストセッティング』‘First Setting’

2月のAdvanced Classのフランスのテーブルは、シックでおしゃれなファーストセッティング。
小粋なテーブルでゆったりと。

The first setting for the Advanced Class, the French table is chic and stylish. Lets have a relaxed
stylish dinner.

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by miwakodastudio | 2014-02-28 07:00 |  └ First setting

February 27, 2014 2月のレッスンLesson in February Advanced Class ‘Casual Dinner in Paris’

2月のAdvanced Classのテーブルは、フランスのテーブル『かわいいパリ、ロマンチックな街にある
テーブル』です。フランスでのカジュアルディナーのアレンジです。かわいいパリにすみたいな。

The theme for the Advanced class in February was French Table 'the table in pretty Paris where
is one of the best romantic towns'. The casual dinner is arranged there. I wish I could live in the
beautiful Paris.

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by miwakodastudio | 2014-02-27 07:00 | Lesson Theme

February 26, 2014 2月のレッスン 『お水』 Lesson in February ‘Water’

2月のレッスンのお水は、ロワール地方のSAINT BENOIT(サンブノワ)というお水です。
緑のボトルがとてもかわいくて。

Water for the lessons in February was from France called SAINT BENOIT. The green
bottle is so pretty.

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by miwakodastudio | 2014-02-26 07:00 |  └ Water

February 25, 2014 2月のレッスン 『ワイン』Lesson in February 'Wine'

2月のレッスンのワインは、Basic ClassもAdvanced Classもフランスのワインです。Advanced
Classはワイン2種類とチーズ4種類のマリア―ジュを探求しました。

Wines for both Basic class and Advanced class were from France. The marriage between
two wines and four cheeses was studied at the class.

 Basic Classのワイン:
プロバンス地方 バンドール

 Advanced Classのワイン(チーズとワインのマリア―ジュ):
1. ブルゴーニュ地方 ドメール ラモネ
2. ブルゴーニュ地方 ルイ・ミッシェル・エ・フィス プチシャブリ

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by miwakodastudio | 2014-02-25 07:00 |  └ Drink

February 24, 2014 月曜日はパンを焼いて Bread for Monday

お天気の安定した健やかな週末でしたね。運動がたっぷりできた週末あけは、イチジクのパンを
焼いてスタートします。皆さまラブリーな週になりますように。

It was a beautiful weekend. Since I worked out a lot this afternoon, I would like to start with
fig bread that I made this morning. Have a lovely week,

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by miwakodastudio | 2014-02-24 07:00 |  └ Food

February 23, 2014 2月のレッスン『チーズ』Lesson in February ‘Cheese’

2月のレッスンのチーズのメインは、ロロというハート型のチーズです。
やはりこれもバレンタインの季節だけ。ロマンチックね!

The main cheese for the lessons in February was the cheese called ‘ROLLOT'.
This is also only for the Valentines’day season. How romantic

 Basic Classのチーズ:
1. クール ド ロロ(COEUR DE ROLLOT)
2. トム・ド・フォントネー ロドルフ熟成 

 Advanced Classのチーズ(チーズとワインのマリア―ジュ):
1. クール ド ロロ(COEUR DE ROLLOT)
2.カマンベール パストリゼ (CAMEMBERT PASTEURISE)
3. ヴァラン ア ラ パパイヤ(BRILLAT SAVARIN A LA PAPAYE)
4.コンテ 8ヶ月以上熟成(COMTE EXTRA)

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by miwakodastudio | 2014-02-23 07:00 |  └ Cheese

February 22, 2014 2月のレッスン『スウィーツ』Lesson in February ‘Sweets’

2月のレッスンのスウィーツは、ほうれん草とトマトとパンプキンのチョコです。
バレンタインデーの季節だから、チョコがいいかなと思って。(お菓子の箱から)

Sweets for the lessons in February were prepared chocolates with spinach,
tomato and pumpkin. Since there was the Valentines’ day in this month,
chocolates might be the best one, I thought.

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by miwakodastudio | 2014-02-22 07:00 |  └ Sweets

February 21, 2014 Sweetness Nail 魅惑のネイル

今年のレッスンはじめました。アドバンスクラスとベーシッククラスの2つのクラス。
どちらもこのネイルみたいに女性らしいスウィートなイメージから。クラスを通じてお会いできた
皆様に心から感謝をこめて。

The new classes both Advanced and basic have just started. The images of the table
at the both classes are girly and sweetness. I am very gratitude seeing people whom t
hat I could meet at the classes

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by miwakodastudio | 2014-02-21 07:00 |  └ Dressing up

February 20, 2014 アロマのチカラ Power from Aroma: エレガントモダンに For Elegant Modern

テーブルコーディネートにも、毎回そのテーブルにあった香りをあわせると、コーディネートに
厚みがでます。

エレガントモダンな雰囲気のテーブルには、ローズの香りがいいですね。

I recommend selecting the matched fragrance for the table coordination, which makes
the table more meanings.

For the elegant modern table, rose fragrance is the best, isn’t it?

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by miwakodastudio | 2014-02-20 07:00 |  └ Creative

February 19, 2014 アロマのチカラ Power from Aroma: プリティなテーブルに For Pretty Atmosphere

テーブルコーディネートにも、毎回そのテーブルにあった香りをあわせると、コーディネートに
厚みがでます。

プリティな雰囲気の春のテーブルには、可憐なカモミールをあわせてみます。

I recommend selecting the matched fragrance for the table coordination, which makes the
table more meanings.

For the spring pretty atmosphere table, how about being with lily chamomile fragrance?

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by miwakodastudio | 2014-02-19 07:00 |  └ Creative