<   2014年 05月 ( 31 )   > この月の画像一覧

May 31, 2014 伊勢丹でロブマイヤー LOBMYER at ISETAN

新宿伊勢丹(5階)でロブマイヤーのグラスのテーブルコーディネート中です。(5月27日-6月10日)
テーマは『夕涼みのビアパーティ』です。

ISETANのお散歩の後、初夏の風を楽しみながら、ビバパーティはいかがですか。

The table display for LOBMYER at ISETAN designed and exhibited by MIWA KODA. (May 27-June 10)
The theme is 'a Beer Party with the cool evening breeze'.

How about visiting ISETAN this afternoon and having a beer party this evening enjoying fresh
early summer wind?

a0307186_6283572.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-31 07:00 | Exhibition

May 30, 2014 SAKURA さくらというチーズ: Japanese Modern Table (Basic Class)

4月のBasic Classでは、『さくら』という春のチーズをご用意しました。桜のテーブルにあわせて、
桜という日本のチーズ。さくらづくしのテーブルで。

For the Basic Class in April, cheese called SAKURA was prepared. SAKURA is a Japanese cheese.
There are many SAKURA on the table.

a0307186_7175412.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-30 07:00 |  └ Cheese

May 29, 2014 Spring Figure 春のフィギュア:Japanese Modern Table (Basic Class)

4月のBasic Classでは、桜のフィギュアをつくりました。テーブルにそえると彩りが広がります。
桜の木にアジサイのプリーブドフラワーの花びらで、桜にみたてて。

At the Basic Class in April, we made a SAKURA figure with Washi (Japanese paper), which made
the table elegant. We used a preserved flower (petals of hydrangea) as SAKURA on the branch
of cherry blossom tree.

a0307186_771840.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-29 07:00 |  └ Figure

May 28, 2014 春の色Spring Japanese Color: 春の和のテーブルBasic Class in April:

4月のBasic Classのレッスンは春の和がテーマだから、暖色の淡いピンクを中心に、珊瑚色、うす桃色、
さくら色に、みどりとたまご色をのせて、女性的でエレガントかつ息吹を感じるテーブルにしました。

Since the theme of Basic Class in April was Spring Japanese color, the color combination was
mainly pink including pale pink and cherry blossom pink. In addition, green end egg yellow colors
play important roles. Those colors generate feminine, elegant as well spirited image on the table.

a0307186_547374.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-28 07:00 |  └ Color

May 27, 2014 Basic Class in April: 春の和のテーブル Japanese Modern Table

今年の桜は、あっという間に咲いて散ってしまったね。4月のBasic Classのレッスンは桜がテーマの
春の和のテーブル。少し長めに色っぽい桜色を楽しめました。

There was a short period time for enjoying Sakura (cherry blossom) in this spring. Since the
theme of Basic Class in April was cherry blossom, we enjoy lovely Sakura a little longer.

a0307186_5434821.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-27 07:00 | Lesson Theme

May 26, 2014 Aroma oil:ロワールのテーブル Loire Table in France (Lesson for Advanced Class)

4月のAdvanced Classのロワールのテーブルでアロマオイルの香りをくぐらせるとしたら、ローズマリーの
香りにします。フレッシュなローズマリーがお庭で咲き乱れる季節ね。

The scent for the Lorie table of the Advanced Class in April would be rosemary aroma oil. Spring is
the season of the rosemary, which is be in full bloom at the garden.

a0307186_13504178.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-26 07:00 |  └ Aroma

May 25, 2014 Crottin:ロワールのテーブル Loire Table in France (Lesson for Advanced Class)

シャヴィニョルを飾りました。ロワール地方は、732年のツールポアティエの戦い以降山羊のチーズが
とても有名。初夏には美味しくいただきます。

The cheese called Crottin de Chavignol was decorated at the Lorie table of the Advanced Class
in April. Fromage au lait de chèvre is very famous in Lorie table since Bataille de Poitiers. The
best season of chèvre is now!

a0307186_1330858.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-25 07:00 |  └ Cheese

May 24, 2014 croissant:ロワールのテーブル Loire Table in France (Lesson for Advanced Class)

4月のAdvanced Classのロワールのテーブルのナプキンは、パンのクロワッサンという折り方です。
茶色だから、本物のクロワッサンみたい。

At the Lorie table of the Advanced Class in April, the napkin design was bread called croissant.
The brown color makes the napkin a real croissant.

a0307186_1317018.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-24 07:00 |  └ Linen

May 23, 2014 Music:ロワールのテーブル Loire Table in France (Lesson for Advanced Class)

4月のAdvanced Classのロワールのテーブルの音楽には、SOUL& “PIMP” SESSIONS のアルバム
CIRCLESの中の「記憶の旅」を選びました。レトロな雰囲気はテーブルにぴったりだと思って。

At he Loire table of the Advanced Class in April, the song called 'a memory of travels' was
selected from the new album, CIRCLES, SOUL& “PIMP” SESSIONS.

a0307186_13143528.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-23 07:00 |  └ Music

May 22, 2014 Drink:ロワールのテーブル Loire Table in France (Lesson for Advanced Class)

4月のAdvanced Classのロワールのテーブルでは、ロワール地方のシノンの赤を飾りました。同じ地方のワイン、
エチケット(ラベル)がかわいくて。

At the Advanced Class in April, the red wine called Chinon is also from Lorie area. The etiquette(label)is
very lovely.

a0307186_1381242.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2014-05-22 07:01 |  └ Drink