<   2015年 06月 ( 30 )   > この月の画像一覧

June 30, 2015 オレンジの行動パターン Patten of Orange

明るく、元気、ポジティブで、周りのひとを楽しませるのがオレンジです。オレンジを選んだあなたは、
今日はノリのいい日になりそうです。良い日を!

Orange is cheerful, positive and powerful colors. When you choose today, you will be upbeat
today. Have a night day!

a0307186_734399.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-30 07:00 | Personal Color

June 29, 2015 金のはいったお皿 PLATE WITH GOLD

金のはいった和のお皿、実はウエッジウッドのお皿です。スウィーツ用に使っています。スウィーツが
美味しく高級にみえてとても気に入っています。お皿の雰囲気でお料理ももっと美味しく感じられます。

The Japanese modern plate with gold is designed by WEDGEWOOD. This is not like their design.
I do like the plates, which are used for desert plates. The plate design could boost your dish delicious.

a0307186_1164522.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-29 07:00 |  └ Favorite

June 28, 2015 レモンの皮がはいったチーズ Lemon Peel inside Cheese

今週もおつかれさまでした。週末いかがおすごしですか。
今日の夜は、ビールにあわせて、イギリスのホワイト スティルトン レモンピール(WHITE STILTON
WITH LEMONPEEL)をいただきます。青カビで有名なスティルトンと同じスティルトン村でつくら
れているチーズ。レモンの皮がはいっているほのかな酸味が美味しいチーズ、今夜を楽しみに過ごし
ます。良い日を!

The weekend came. How is your weekend?
I am planning to eat WHITE STILTON WITH
LEMONPEEL with beer. This cheese is made in the village called Stilton, where is the same as
BLUE STILTION. This cheese has a slight sour flavor. I am looking forward to having it tonight.
Have a nice day!

a0307186_747090.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-28 07:00 |  └ Cheese

June 27, 2015 コスモポリタンのテーブル:ガトーショコラ Table in Cosmopolitan: Gateau Chocolat

コスモポリタンのテーブルのクラス、テーブルにあわせて黒いデザートを『お菓子の箱』に作って
いただきました。ガトーショコラ、見かけはクールだけれど、なかはしっとり。ちょっと暖めて
ホイップクリームをのせてね。(5月 Advanced Class)

At the class of the Cosmopolitan Table, the sweet called Gateau Chocolat was served at the class.
This was made by 'Okashi no Hako' based on the request to make a black sweet. It looks cool
but moist inside. After warming up a little, we had it with whip cream.
(Basic Lesson in May)

a0307186_7335080.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-27 07:00 |  └ Sweets

June 26, 2015 コスモポリタンのテーブル:いろんなチーズ Table in Cosmopolitan: Various Type of Cheese

コスモポリタンのテーブルでは、4種類のチーズを用意しました。フランスに山羊のチーズも形が
ドーム型の可愛いチーズや山羊のミルクでできた青カビのチーズなど、ユニークなものも最近沢山
あります。ドーム型の TAUPINETTE(トピネット)と山羊のチーズの青カビチーズ、PERSILLÉ DE
CHÈVRE (ペルシエ ド シェーヴル) です。 (5月 Advanced Class)

At the class of the Cosmopolitan Table, four different kids of cheeses were prepared. Among
those, chevere cheese are hot recently from France including unique domed shape as well as
blue cheese made by goat milk. Here is domed shaped called TAUPINETTE and blue chevere
cheese called PERSILLÉ DE CHÈVRE. (Basic Lesson in May)

a0307186_7463653.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-26 07:00 |  └ Cheese

June 25, 2015 コスモポリタンのテーブル:ロングキャンドル Table in Cosmopolitan: Long Candle

コスモポリタンのテーブルでは、紺のナプキンをつかってロングキャンドルという折り方をしました。
すっとのびた直線はモダンの象徴です。(5月 Advanced Class)

At the class of the Cosmopolitan Table, napkin called long candle was folded by dark blue linen.
Long straight shape is one of the representatives in modern styles. (Basic Lesson in May)

a0307186_6462931.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-25 07:00 |  └ Linen

June 24, 2015 コスモポリタンのテーブル:テーブルクロス Table in Cosmopolitan: Table Cloth

コスモポリタンのテーブルでは、地模様のある落ち着いた濃紺のリネンをつかいました。トーンの低い
寒色は、テーブルをぐっと引き締めます。(5月 Advanced Class)

At the class of the Cosmopolitan Table, dark blue linen with land pattern was used. Blue deep
tone makes the table sharp. (Basic Lesson in May)

a0307186_7382564.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-24 07:37

June 23, 2015 コスモポリタンのテーブル:バローロ Table in Cosmopolitan: Barolo

コスモポリタンのテーブルでは、イタリアのピエモンテ州のバローロを用意しました。男性的な強い
イメージのテーブルにはしっかりとした赤ワインを大きなグラスでいただきます。
(5月 Advanced Class)

At the class of the Cosmopolitan Table, red wine called Barolo from Piemonte in Italy was prepared.
The table image is strong and mannish, so the strong red wine with a large wine glass would be
the good combination. (Basic Lesson in May)

a0307186_6564764.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-23 07:00 |  └ Drink

June 22, 2015 コスモポリタンのテーブル:ろうそくたち Table in Cosmopolitan: Candles

コスモポリタンのテーブルでは、紺、シルバー、黒のモダンな色の丸く、そして高さの違うキャンドルを
塊で並べました。こうすると、しまってムードがでるね。 (5月 Advanced Class)


At the class of the Cosmopolitan Table, modern colors round candlesincluding dark blue, silver and
black, which heights are different, were located at the same place. By doing so, you can
make the table generating a good mood. (Basic Lesson in May)

a0307186_8444928.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-22 09:00 |  └ Figure

June 21, 2015 コスモポリタンのテーブル:スペインのお水 Table in Cosmopolitan: Water from Spin

コスモポリタンのテーブルのクラスでは、おしゃれで、モダンな黒いボトルのお水、SAINT
ANIOL(サンタニオル)を用意しました。世界の三ツ星レストランでも使われている軟水です。
(5月 Advanced Class)

At the class of the Cosmopolitan Table, soft water from Spin called SAINT ANIOL was prepared.
Its modern and sophisticated blank label bottle is also used at the three star restaurants in the
world. (Basic Lesson in May)

a0307186_7415626.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-06-21 07:00 |  └ Water