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July 31, 2017 チーズおろし Cheese Grater

食事が一味足りない時は、塩味のあるチーズをすりおろすと魔法にかかったように
美味しくなります。昨日のジェノベーゼご飯もそうでしたr。

When you feel to have an additional taste, grated cheese plays an important role as
Genovese rice .(see yesterday’s blog)

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by miwakodastudio | 2017-07-31 07:00 |  └ Cheese

July 30, 2017 ジェノベーゼご飯 Genovese Rice

庭でできたバジルを使ってハーブご飯を作りました。トマトとチーズを添えて食べました。
夏バテ防止に。

Genovese Rice was made by basils, which were planted in the yard.
Along with it, tomato and cheese were with them.
This is something against Summer Heat.

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by miwakodastudio | 2017-07-30 07:00 |  └ Food

July 29, 2017 ラベンダー Lavender

『ハーブガーデン』のテーブルの香りは、ラベンダーのアロマ。フローラスで自然な香りが大好きです。
(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス) 
 
The aroma for “Herb Garden” table was Lavender, which fragrance is floral and natural.
This is one of my favorite aromas. (Integrated Table Coordination Class in June)

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by miwakodastudio | 2017-07-29 07:00 |  └ Aroma

July 28, 2017 ローズマリーの葉っぱ Rosemary Leave

『ハーブガーデン』のテーブルでは、フレッシュハーブもデコレーションしました。
昨日のオリーブに加えて、ローズマリー。香りも味わいも豊かなハーブです。
(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス) 
 
Fresh herbs were also used for “Herb Garden” table. In addition to the olive leaves
(see yesterday’s blog), rosemary leaves were decorated. They are very aromatic
and rich taste. (Integrated Table Coordination Class in June)

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by miwakodastudio | 2017-07-28 07:00 |  └ Figure

July 27, 2017 オリーブの葉っぱ Olive Leaves

『ハーブガーデン』のテーブルでは、フレッシュハーブもデコレーションしました。
オリーブの葉っぱは愛らしい。(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス) 
 
Fresh herbs were also used for “Herb Garden” table. One of the herbs was
olive leaves, which shape is adorable. (Integrated Table Coordination Class in June)

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by miwakodastudio | 2017-07-27 07:00 |  └ Figure

July 26, 2017 グリーンのお皿 Plates in Green

昨日の『ハーブガーデン』のテーブルのキャンドルも緑でしたが、お皿も自然の緑で統一しました。
(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス) 
 
The candles for “Herb Garden” were green colors (see yesterday’s blog),
plates were also natural green aiming its integration.
(Integrated Table Coordination Class in June)

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by miwakodastudio | 2017-07-26 07:41 |  └ Item

July 25, 2017 緑のキャンドル Green Candle

『ハーブガーデン』のテーブルのキャンドルは、緑のキャンドルを木製のキャンドルホルダーに入れて、
庭に置きます。(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス) 
 
Candles for “Herb Garden” were green colors, which were in the wooden candle holder.
They were placed in the yard. (Integrated Table Coordination Class in June)

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by miwakodastudio | 2017-07-25 07:00 |  └ Item

July 24, 2017 手作り Handmade 

『ハーブガーデン』のテーブルのファーストセッティングは、シンプルなフランスの
白いプレース皿とボウル。周りが手作り風にキザギザしていて自然で素敵。
(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス) 
 
The first setting for “Herb Garden” was used simple French place plate and bowl,
which rim seems handmade. I like the natural design very much.
(Integrated Table Coordination Class in June)

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by miwakodastudio | 2017-07-24 07:00 |  └ First setting

July 23, 2017 ペーパーナプキン Paper Napkin  

『ハーブガーデン』のテーブルのナプキンは、布に見える紙ナプキンでキャンドルという
折り方をしました。外でのディナーは、紙ナプキンが便利でオススメです。
(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス) 
 
The napkin for “Herb Garden” was used a paper type of napkins, which look like a cloth.
Paper napkins are handy and convenient for outside dining.
(Integrated Table Coordination Class in June)

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by miwakodastudio | 2017-07-23 07:00 |  └ Linen

July 22, 2017 リースリング Riesling 

『ハーブガーデン』のテーブルのワインは、エチケットも自然を感じるオーストリアのリースリング。
リースリングは、フレッシュなものから残糖感を感じるものまで様々で、美味しさの幅も広いと思います。
(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス) 
 
Wine for Table for “Herb Garden” is Riesling, which etiquette also generates a natural image.
Its tastes have quite a few varieties such as lemony and sugary, etc.
(Integrated Table Coordination Class in June)

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by miwakodastudio | 2017-07-22 07:00 |  └ Drink