June 1, 2014 ピンクのチーズCheese in Pink:Japanese Modern Table (Basic Class)
お知らせ:5月27日-6月10日 May 27-June 10
新宿ISETAN(5階洋食器売り場)でロブマイヤーのグラスのテーブルコーディネート中です。
The table display for LOBMYER at ISETAN Shinjyuku on 5th floor designed and exhibited.
奇麗なピンクのチーズ。表面を梅酒で洗った日本のチーズです。冬の後にこころがポッとする色の
チーズ、4月のBasic Classでおだししました。
This is a beautiful pink color cheese washed by plum drink, which makes you feel warm after
winter. This is also served the Basic Class in April.


新宿ISETAN(5階洋食器売り場)でロブマイヤーのグラスのテーブルコーディネート中です。
The table display for LOBMYER at ISETAN Shinjyuku on 5th floor designed and exhibited.
奇麗なピンクのチーズ。表面を梅酒で洗った日本のチーズです。冬の後にこころがポッとする色の
チーズ、4月のBasic Classでおだししました。
This is a beautiful pink color cheese washed by plum drink, which makes you feel warm after
winter. This is also served the Basic Class in April.


by miwakodastudio | 2014-06-01 07:00 | └ Cheese