November 25, 2014 北イタリアのテーブル:北イタリアのチーズNorth Italy Table: Cheese from North Italy
北イタリアのテーブルのレッスンでは、4種類の北イタリアのチーズと北イタリアの白・赤ワインの
マリアージュを楽しみました。北イタリアのチーズは大胆な味わいでどれも大好き!
(10月のAdvanced Class)
1.クアルティローロ・ロンバルド(QUARTIROLO LOMBARDO)ロンバルディア州 ソフトタイプ ウオッシュ
2.ゴルゴンゾーラ ドルチェ(GORGONZOLA DOLCE DOLCE)ピエモンテ州 青カビ
3.ピアーヴェ ヴェッキオ オーロ(PIAVE VECCHIO ORO)ヴェネト州 ハード 牛乳
4.プロヴォローネ ドルチェ(PROVOLONE DOLCHE)エミリア・ロマーニャ州 パスタ・フィラータ 牛乳
At the lesson for North Italy Table, four cheeses and white and red wines were selected.
We enjoyed each marriage. I like Italian cheese very much. Those are not so sophisticated but
very tasty! (Advanced Class in October)
1.QUARTIROLO LOMBARDO
2.GORGONZOLA DOLCE DOLCE
3.PIAVE VECCHIO ORO
4.PROVOLONE DOLCHE


マリアージュを楽しみました。北イタリアのチーズは大胆な味わいでどれも大好き!
(10月のAdvanced Class)
1.クアルティローロ・ロンバルド(QUARTIROLO LOMBARDO)ロンバルディア州 ソフトタイプ ウオッシュ
2.ゴルゴンゾーラ ドルチェ(GORGONZOLA DOLCE DOLCE)ピエモンテ州 青カビ
3.ピアーヴェ ヴェッキオ オーロ(PIAVE VECCHIO ORO)ヴェネト州 ハード 牛乳
4.プロヴォローネ ドルチェ(PROVOLONE DOLCHE)エミリア・ロマーニャ州 パスタ・フィラータ 牛乳
At the lesson for North Italy Table, four cheeses and white and red wines were selected.
We enjoyed each marriage. I like Italian cheese very much. Those are not so sophisticated but
very tasty! (Advanced Class in October)
1.QUARTIROLO LOMBARDO
2.GORGONZOLA DOLCE DOLCE
3.PIAVE VECCHIO ORO
4.PROVOLONE DOLCHE


by miwakodastudio | 2014-11-25 07:00 | └ Cheese