人気ブログランキング | 話題のタグを見る

July 29, 2015 ブルー ドーヴェルニュ レクリュ BLEU D‘AUVERGNE LAIT CRU 

フランスの青カビチーズといえは、ロックフォール。そのロックフォールをヒントに生まれた
オーヴェルニュ地方の名を冠した「ブルー・ドーヴェルニュ」。ミネラルたっぷりの牧草を
食んだ牛のミルクからつくられたチーズ、暑いので、パワーをつけようと、冷やした赤ワインと
今夜いただきます。

Talking about blue cheese in France, Roquefort is the representative cheese. This cheese
called BLEU D‘AUVERGNE was imitated the method of Roquefort. This was made by
the milk including a full of mineral in the grass that caw ate in Auvergne. I am planning to
eat it with cold red wine tonight!

July 29, 2015 ブルー ドーヴェルニュ レクリュ BLEU D‘AUVERGNE LAIT CRU _a0307186_847424.jpg



July 29, 2015 ブルー ドーヴェルニュ レクリュ BLEU D‘AUVERGNE LAIT CRU _a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2015-07-29 07:00 |  └ Cheese

<< July 30, 2015 ピ...        July 28, 2015 心... >>