July 29, 2015 ブルー ドーヴェルニュ レクリュ BLEU D‘AUVERGNE LAIT CRU
フランスの青カビチーズといえは、ロックフォール。そのロックフォールをヒントに生まれた
オーヴェルニュ地方の名を冠した「ブルー・ドーヴェルニュ」。ミネラルたっぷりの牧草を
食んだ牛のミルクからつくられたチーズ、暑いので、パワーをつけようと、冷やした赤ワインと
今夜いただきます。
Talking about blue cheese in France, Roquefort is the representative cheese. This cheese
called BLEU D‘AUVERGNE was imitated the method of Roquefort. This was made by
the milk including a full of mineral in the grass that caw ate in Auvergne. I am planning to
eat it with cold red wine tonight!
オーヴェルニュ地方の名を冠した「ブルー・ドーヴェルニュ」。ミネラルたっぷりの牧草を
食んだ牛のミルクからつくられたチーズ、暑いので、パワーをつけようと、冷やした赤ワインと
今夜いただきます。
Talking about blue cheese in France, Roquefort is the representative cheese. This cheese
called BLEU D‘AUVERGNE was imitated the method of Roquefort. This was made by
the milk including a full of mineral in the grass that caw ate in Auvergne. I am planning to
eat it with cold red wine tonight!
by miwakodastudio | 2015-07-29 07:00 | └ Cheese