November 17, 20 15 ゴルゴンゾーラ ドルチェGORGONZOLA DOLCE
ヨーロピアンのテーブルでは、イタリアの赤白ワインと4種類のチーズのマリアージュを追求しました。
イタリアというと代表的なのが、青カビのゴルゴンゾーラ。ドルチは、青カビの中でもマイルド。
赤ワインだけではなく、フルーティな白ワインも美味しいと感じました。
(7月 アドバンスクラス)
For European table, four different kinds of cheeses and Italian red and white wine were tasted
trying to find the best marriage. One of the representative Italian cheeses is blue cheese called
Gorgonzola Dolce, which is good not only red wine but also fruity white wine.
(Advanced Class in July)


イタリアというと代表的なのが、青カビのゴルゴンゾーラ。ドルチは、青カビの中でもマイルド。
赤ワインだけではなく、フルーティな白ワインも美味しいと感じました。
(7月 アドバンスクラス)
For European table, four different kinds of cheeses and Italian red and white wine were tasted
trying to find the best marriage. One of the representative Italian cheeses is blue cheese called
Gorgonzola Dolce, which is good not only red wine but also fruity white wine.
(Advanced Class in July)


by miwakodastudio | 2015-11-17 07:00 | └ Cheese