January 3, 2016 両口箸 Chopsticks
お正月のテーブルは、歳神様とご一緒に食事をするために、両口箸をつかいます。新しいお箸で
気持ちも新たにいただくお節料理は、日本ならではの習わし。日本に生まれたことを感謝しながら、
三が日のお節料理をいただきました。(2015年12月アドバンスドクラス)
For New Year's Table, the both pointed chopsticks are used to eat with God. The traditional
event that uses new chopsticks for Osechi cuisine is only in Japan. I ate Osechi cuisine for
the first three days of the year being proud of Japanese custom.
(Advanced Class in December 2015)
気持ちも新たにいただくお節料理は、日本ならではの習わし。日本に生まれたことを感謝しながら、
三が日のお節料理をいただきました。(2015年12月アドバンスドクラス)
For New Year's Table, the both pointed chopsticks are used to eat with God. The traditional
event that uses new chopsticks for Osechi cuisine is only in Japan. I ate Osechi cuisine for
the first three days of the year being proud of Japanese custom.
(Advanced Class in December 2015)
by miwakodastudio | 2016-01-03 08:58 | └ Item