September 5, 2016 あんみつとシャルドネ Anmitsu & Chardonnay
夏祭りのテーブルは、夏の風物詩として何十年も親しまれてきた日本のあんみつと白ワインを
合わしてみました。寒天、赤エンドウ豆、小豆あん、白玉団子に黒蜜をかけて、コクのあるはちみつの
香りがするシャルドネはいいコンビネーションでした。 (アドバンスクラス 2016)
For Summer Festival Table, “Anmitsu"; a traditional Japanese desert that particularly
enjoyed during the summer for a number of decades was tasted with a white wine.
We enjoyed the honey aroma Chardonnay with “Anmitsu”, which was made of “Kanten”
(anger jelly), cooked red peas,“Azuki Anko”, “Shiaratama Dango”, sweet dumplings
made of sweet rice with sweet black syrup. (Advanced Class, 2016)


合わしてみました。寒天、赤エンドウ豆、小豆あん、白玉団子に黒蜜をかけて、コクのあるはちみつの
香りがするシャルドネはいいコンビネーションでした。 (アドバンスクラス 2016)
For Summer Festival Table, “Anmitsu"; a traditional Japanese desert that particularly
enjoyed during the summer for a number of decades was tasted with a white wine.
We enjoyed the honey aroma Chardonnay with “Anmitsu”, which was made of “Kanten”
(anger jelly), cooked red peas,“Azuki Anko”, “Shiaratama Dango”, sweet dumplings
made of sweet rice with sweet black syrup. (Advanced Class, 2016)


by miwakodastudio | 2016-09-05 09:00 | └ Sweets