July 28, 2017 ローズマリーの葉っぱ Rosemary Leave
『ハーブガーデン』のテーブルでは、フレッシュハーブもデコレーションしました。
昨日のオリーブに加えて、ローズマリー。香りも味わいも豊かなハーブです。
(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス)
Fresh herbs were also used for “Herb Garden” table. In addition to the olive leaves
(see yesterday’s blog), rosemary leaves were decorated. They are very aromatic
and rich taste. (Integrated Table Coordination Class in June)
昨日のオリーブに加えて、ローズマリー。香りも味わいも豊かなハーブです。
(6月 インテグレートテーブルコーディネーションクラス)
Fresh herbs were also used for “Herb Garden” table. In addition to the olive leaves
(see yesterday’s blog), rosemary leaves were decorated. They are very aromatic
and rich taste. (Integrated Table Coordination Class in June)
by miwakodastudio | 2017-07-28 07:00 | └ Figure