カテゴリ: └ Cheese( 30 )

July 20, 2018 フェタチーズ Feta Cheese

Since it is too hot recently, a cold feta cheese salad with a lot of tomatoes
were made.

毎日暑いですね。冷たいフェタチーズサラダ、トマトをいっぱい入れて作りました。
a0307186_07274656.jpg

a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-07-20 07:00 |  └ Cheese

July 11, 2018 チーズカード Cheese Card

Some cheese cards are along with the cheeses for the "Cheese Party" table.

『チーズパーティ』には食べるチーズのカードを添えました。
a0307186_07313027.jpg





a0307186_222431.jpg








by miwakodastudio | 2018-07-11 07:00 |  └ Cheese

June 23, 2018 カマンベール巾着

We made camembert cheese with herb wrapped by fired Tofu at the class.

しそ風味のカマンベール巾着をクラスで作って食べました。
a0307186_10571085.jpga0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-06-23 07:00 |  └ Cheese

June 20, 2018 ブルードメメ BLUE DE MEMEE

The sheep cheese called "BLUE DE MEMEE", which cute name means
"grandma" in French. This is one of the cheeses at the class.

「ブルードメメ」と言う可愛い名前の羊のブルーチーズ。メメはフランス語で
「おばあちゃん」の総称みたい。クラスで食べたチーズです。
a0307186_07413152.jpg


a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-06-20 07:00 |  └ Cheese

June 11, 2018 セージのチーズ Sage Cheese

The cheese with SAGE called SAGE DERBY along with the goat cheese
called ROTOLA VITE is on the table.

セージののはいった牛乳のチーズ(セージダービー)に山羊のチーズ
(ロトロヴィーデ)をテーブルに添えて。
a0307186_07275106.jpg

a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-06-11 07:00 |  └ Cheese

May 5, 2018 春のチーズ Cheese in Spring

Cheeses in the last month's class were Spring Cheese.
The main item was "SAKURA", a little late in this year.

先月のクラスのチーズは春のチーズ、目玉はちょっと遅かったけど『さくら』です。
a0307186_07462301.jpg
a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-05-05 07:00 |  └ Cheese

March 29, 2018 とろとろチーズ Soft Cheese

春のチーズはソフトで美味しいです。(2月のレッスン)

Spring cheeses are very soft and tasty. (Lesson in February)
a0307186_07335286.jpga0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-03-29 07:00 |  └ Cheese

February 27, 2018 モンドール Mont d'Or

もう直ぐ季節が終わってしまうモンドール、何度もそう思って、
またクラスで食べてしまいました。

I don't remember that how many times I thought that Mont d'Or,
of which season ended soon, so we had better eat.
Then we ate at the class again.
a0307186_07392232.jpg


a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-02-27 07:00 |  └ Cheese

January 19, 2018 ジロール Girolle

チーズをくるくる回して花びらが作れるジロールと言うチーズカッター。
パーティーテーブルにぴったりです。

A cheese cuter called Girolle that can make a petal by turning the cheese.
It is perfect for party tables.
a0307186_07300785.jpg

a0307186_222431.jpg

by miwakodastudio | 2018-01-19 07:00 |  └ Cheese

April 13, 2017 ハーブのチーズ Herb in Cheese 

春になるといろいろなチーズが出てきます。ユニークなタイプ、例えば、周りをローズマリーなどの
ハーブで覆われたチーズもその一つです。香りも中のクリーミーさが楽しめます。

When it becomes spring, varieties of cheeses are available. The cheese surrounded by herbs
such as rosemary is one of the unique kinds. You can enjoy both its aroma and creamy taste.

a0307186_21575749.jpg



a0307186_222431.jpg


by miwakodastudio | 2017-04-13 07:00 |  └ Cheese