カテゴリ: └ Cheese( 37 )

November 10, 2018 パルメジャーノ Parmigiano

Here is a tasty Parmigiano-Reggiano made from milk of red cows.
It is a good idea to eat as it is without shredding.

赤牛のミルクからできた美味しいパルメジャーノレッジャーノ。
シュレッドチーズにしないでそのまま食べます。
a0307186_08421063.jpga0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-11-10 08:42 |  └ Cheese

October 9, 2018 ワインのチーズ Cheese made with wine

The cheese was made with wine called GOLIARDO in Italy,
where is surrounded by Alps. This is simply tasty.

アルプスの山で囲まれてたイタリアでワインに付け込まれてできたチーズ、
コリアルド。素朴な味が美味しい。
a0307186_07283308.jpg
a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-10-09 07:28 |  └ Cheese

October 3, 2018 シャトーで作ったブリ Brie made in the Chateau

The third cheese is Brie made by the famous wine chateau called Rothschild.
It's delicious!

三番目のチーズは、ワインで有名なシャトー、ロートシルトで作られたブリチーズ。
美味しい!
a0307186_13594351.jpg





a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-10-03 07:00 |  └ Cheese

October 2, 2018 ローズマリーのチーズ Cheese with Rosemary

One of the cheese selections of the September class is called Sampierino
del Mediterraneo from Italy, which is surrounded by a full of rosemary.
The taste is quite simple.

9月のクラスのチーズのセレクションのひとつは、ローズマリーが周りに着いた
ロッコロローズマリーノと言うイタリアのチーズ、お味はいたってシンプルです。
a0307186_13503014.jpg

a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-10-02 07:00 |  └ Cheese

October 1, 2018 ケソデバルディオン Queso de Valdeon

It's October from today. A Spanish cheese wrapped in maple leaves
called Queso de Vldeon was served the September lesson.

今日から10月ですね。9月のレッスンでお出しした楓に包まれたスペインの
チーズです。
a0307186_07511063.jpga0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-10-01 07:51 |  └ Cheese

September 26, 2018 シュレッドチーズ Sherd Cheese

Open sandwich with green onion and fried tofu was made.
On the top of it, sherd cheese and spicy seasoning were added.

シュレッドチーズをつかったオープンサンド、ネギと油揚げを
層にし、仕上げは七味を変えて和風に。
a0307186_07172521.jpg


a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-09-26 07:17 |  └ Cheese

August 25, 2018 黄色いチーズ Cheese in Yellow

The cheese of the class is made in Italy called Piancentinue Ennese.
The specification of the cheese is made from sheep milk with saffron
and black pepper. I think this is for summer.

クラスのチーズは、ピアチェンティヌエンネーゼという長い名前のイタリアの
羊のチーズです。サフランに胡椒が効いていて、夏向けのチーズです。
a0307186_07341832.jpg


a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-08-25 07:00 |  └ Cheese

July 20, 2018 フェタチーズ Feta Cheese

Since it is too hot recently, a cold feta cheese salad with a lot of tomatoes
were made.

毎日暑いですね。冷たいフェタチーズサラダ、トマトをいっぱい入れて作りました。
a0307186_07274656.jpg

a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-07-20 07:00 |  └ Cheese

July 11, 2018 チーズカード Cheese Card

Some cheese cards are along with the cheeses for the "Cheese Party" table.

『チーズパーティ』には食べるチーズのカードを添えました。
a0307186_07313027.jpg





a0307186_222431.jpg








[PR]

by miwakodastudio | 2018-07-11 07:00 |  └ Cheese

June 23, 2018 カマンベール巾着

We made camembert cheese with herb wrapped by fired Tofu at the class.

しそ風味のカマンベール巾着をクラスで作って食べました。
a0307186_10571085.jpga0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-06-23 07:00 |  └ Cheese