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カテゴリ: └ Cheese( 42 )

October 4, 2019 秋のチーズ Cheese in Autumn

Let's enjoy cheeses in Autumn.

秋のチーズを楽しみます。
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by miwakodastudio | 2019-10-04 07:00 |  └ Cheese

August 5, 2019 ナチュレというチーズ Nature

The name of cheese is Nature, we ate at the class.

ナチュレというチーズ。クラスで食べました。
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by miwakodastudio | 2019-08-05 07:00 |  └ Cheese

August 3, 2019 山羊 Goat

This is one of the delicious Japanese goat cheeses

日本の美味しい山羊のチーズです。
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by miwakodastudio | 2019-08-03 08:01 |  └ Cheese

April 6, 2019 ラロッサ LA ROSSA

Another cheese that is essential in this SAKURA season, which call LA ROSSA.

桜の季節になくてはならないチーズ、桜の葉っぱで包まれたラロッサ。
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by miwakodastudio | 2019-04-06 07:00 |  └ Cheese

April 5, 2019 さくら Sakura

The cheese called "SAKURA" is fo this times of the year.

「さくら」という名前のチーズ、この季節ならではのもの。
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by miwakodastudio | 2019-04-05 07:00 |  └ Cheese

November 10, 2018 パルメジャーノ Parmigiano

Here is a tasty Parmigiano-Reggiano made from milk of red cows.
It is a good idea to eat as it is without shredding.

赤牛のミルクからできた美味しいパルメジャーノレッジャーノ。
シュレッドチーズにしないでそのまま食べます。
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by miwakodastudio | 2018-11-10 08:42 |  └ Cheese

October 9, 2018 ワインのチーズ Cheese made with wine

The cheese was made with wine called GOLIARDO in Italy,
where is surrounded by Alps. This is simply tasty.

アルプスの山で囲まれてたイタリアでワインに付け込まれてできたチーズ、
コリアルド。素朴な味が美味しい。
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by miwakodastudio | 2018-10-09 07:28 |  └ Cheese

October 3, 2018 シャトーで作ったブリ Brie made in the Chateau

The third cheese is Brie made by the famous wine chateau called Rothschild.
It's delicious!

三番目のチーズは、ワインで有名なシャトー、ロートシルトで作られたブリチーズ。
美味しい!
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by miwakodastudio | 2018-10-03 07:00 |  └ Cheese

October 2, 2018 ローズマリーのチーズ Cheese with Rosemary

One of the cheese selections of the September class is called Sampierino
del Mediterraneo from Italy, which is surrounded by a full of rosemary.
The taste is quite simple.

9月のクラスのチーズのセレクションのひとつは、ローズマリーが周りに着いた
ロッコロローズマリーノと言うイタリアのチーズ、お味はいたってシンプルです。
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by miwakodastudio | 2018-10-02 07:00 |  └ Cheese

October 1, 2018 ケソデバルディオン Queso de Valdeon

It's October from today. A Spanish cheese wrapped in maple leaves
called Queso de Vldeon was served the September lesson.

今日から10月ですね。9月のレッスンでお出しした楓に包まれたスペインの
チーズです。
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by miwakodastudio | 2018-10-01 07:51 |  └ Cheese