カテゴリ: └ Food( 61 )

October 28, 2018 オリーブオイル Olive Oil

The trapping items that add the wine party are olive oil and balsamic vinegar.

ワインパーティを彩るアイテムは、オリーブオイルとバルサミコ酢。
a0307186_09001209.jpg


a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-10-28 09:00 |  └ Food

March 13, 2018 ショートブレッド Shortbread cookies

No matter what you eat, recent snacks are so delicious.
The shortbread contains very thick butter, which is my favorite.
It was given by Momoko-san as a souvenir of Singapore.
It is best to eat when you feel tired.

最近のお菓子は何を食べても美味しいですが、右側のショートブレッドは
特に美味しい。バターたっぷりのショートブレッドは、
桃子ちゃんのシンガポールのお土産です。
疲れが溜まった時にいいですね。
a0307186_09330136.jpga0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-05-13 09:33 |  └ Food

Mary 11, 2018 ピクルス Pickles

I just came back from Cebu island in the Philippines.
Although cuisines there were enjoyable, I missed vinegar taste in Japan.
a0307186_06554927.jpga0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-05-11 07:00 |  └ Food

March 31, 2018 チョコレート Chocolate

アメリカから買ってきたオーガニックのチョコレート。
クラスの人へのお土産です。

Organic chocolates that were bought from the US.
It is a souvenir to students in the class.
a0307186_07143894.jpg


a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-03-31 07:00 |  └ Food

February 12, 2018 Rindo りんどう

ケンゾーエステートの2013年のワイン、先日のクラスで飲みました。
ちょとした贅沢な気持ちになりました。

We drank Kenzo Estate's 2013 wine called Rindo the other day in the class.
It becomes a little luxurious feeling.

(テーブルウェア・フェスティバル2018開催中 2月4日〜12日
海外ブランドコーナー ベルナルドでコーディネート担当しました。)

(Tableware Festival 2018, February 4-12, BERNARDAUD
at oversea brand corner is coordinated by MIWA KODA)
a0307186_13484440.jpg

a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-02-12 07:00 |  └ Food

January 26, 2018 お酒のラベル Labels of Japanese Sake

日本酒のラベルはユニークです。おじいさんがいたり、「ゆく年くる年」だったり。
ゆく年くる年からもう26日も経ってしまいました・・・。

The label of Sake is unique. There is an old man while it says that the year comes by.
It has already been 26 days since the new year started.
a0307186_07405713.jpg

a0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2018-01-26 07:00 |  └ Food

December 3, 2017 オリーブオイル Olive Oil

オリーブオイルはとても便利。普通のパンがとても美味しく感じられます。

Olive oil is healthy as well as convenient. It makes regular bread somehow very tasty.
a0307186_09575749.jpga0307186_222431.jpg

[PR]

by miwakodastudio | 2017-12-03 09:56 |  └ Food

August 10, 2017 バルサミコ Balsamic Vinegar

定番のオリーブオイルにバルサミコ酢、何につけても美味しい。

The basic combination is olive oil and balsamic vinegar. This is good with anything.

a0307186_2127268.jpg



a0307186_222431.jpg


[PR]

by miwakodastudio | 2017-08-10 07:00 |  └ Food

August 9, 2017 ホワイトバルサミコ White Balsamic Vinegar

ハーブのお料理に相性がいい一つは、ビネガー。美味しいホワイトバルサミコビネガーを探しています。

The one the good combinations with herb is vinegar. I am looking for a delicious white
balsamic vinegar.

a0307186_7353534.jpg



a0307186_222431.jpg


[PR]

by miwakodastudio | 2017-08-09 07:00 |  └ Food

August 2, 2017 トマト Tomato

冷やしたトマトがとても美味しい季節。庭でできたバジルとトマト、余ったチーズをザクザク入れて、
ガーリックとオリーブオイルで作ったサラダ。生徒さんに教えていただいた簡単レシピに感謝、
毎日食べています。リフレッシュされます。

Whenever I eat a tomato, I feel refreshed. Therefore, the salad including tomato, basil
that I made at the yard, leftover cheese with marinated garlic and olive oil are eaten every day.
Thank you for the easy recipe was gotten from one of my students.

a0307186_750341.jpg



a0307186_222431.jpg


[PR]

by miwakodastudio | 2017-08-02 07:00 |  └ Food